Hauard u Lejkersima

NBA trejd

Hauard u Lejkersima

Košarka -
Ako se ostvari trejd u kom učestvuju četiri tima, Hauard će preći u Kaliforniju i sa Lejkersima pokušati da se domogne NBA prstena

Doskorašnji košarkaš Orlanda Dvajt Hauard prema načelnom dogovoru četiri NBA ligaša postaje član Lejkersa, u Denver Nagitse stiže Andre Igudala, Filadelfija dobija Endru Bajnama i Džejsona Ričardsona dok u Orlando dolaze Aron Aflalo, Al Harington, Nikola Vučević, Mo Harkls i tri zaštićena pika prve runde svake od ostale tri ekipe. Ovo je osnovni "kostur" trejda, a do konačne realizacije treba očekivati blage izmene i uključenje igrača sa manjim primanjima (Kristijan Ejenga, Kris Duan...) radi izjednačavanja vrednosti paketa.

Lejkersi će ovim trejdom dodatno pojačati ekipu obzirom da su tokom leta već angažovali veterane Stiva Neša i Entoana Džejmisona i svakako će biti uz Majami glavni kandidat za titulu. Denver će sa Igudalom pojačati igru u odbrani dok je Filadelfija angažovanjem Bajnama ponovo ojačala unutrašnju liniju nakon što su amnestirali Eltona Brenda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track