PRAZNIK KOŠARKE U BEOGRADU: Crvena zvezda večeras (19.00) dočekuje Barselonu (FOTO)
Foto: Starsport©

EVROLIGA

PRAZNIK KOŠARKE U BEOGRADU: Crvena zvezda večeras (19.00) dočekuje Barselonu (FOTO)

Košarka -

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Barselona najteži mogući protivnik i da njegove košarkaše čeka zahtevna utakmica.

"Barselona je najteži mogući protivnik u ovom trenutku. Igraju sjajno, imaju ogroman kvalitet. Jasno je da nas očekuje fizički izuzetno zahtevan meč u kome moramo da odgovorimo velikom energijom na atleticizam koji ima Barselona. Potrebna nam je i maksimalna koncentracija kako bismo odgovorili na kvalitet igre koji Barselona pokazuje čitave sezone", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Dejan Radonjić
foto: ABA liga

Zvezda će u petak od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" igrati protiv Barselone u 21. kolu Evrolige.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac naveo je da njegovu ekipu čeka veliko iskušenje.

"Barselona je izuzetan rival, jedan od kandidata za najviši plasman, i igra odlično ove sezone. Pogled na roster i plasman na tabeli dovoljno govori. To je tim koji je fizički izuzetno jak, ima veliki kvalitet, predvodjeni su vrlo iskusnim igračima i moraćemo da igramo sa izuzetnom energijom i koncentracijom", kazao je Davidovac.

Zvezda u dosadašnjem delu Evrolige ima sedam pobeda, dok Barselona ima skor 14/6.

Barselona je u prvoj utakmici dva kluba ove sezone u Evroligi pobedila Zvezdu sa 78:65.

C. zvezda - Barselona

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track