GUDURIĆ I MICIĆ PREDVODE ORLOVE: Kokoškov saopštio spisak igrača za "balon" u Gruziji
Foto: Starsport©

KVALIFIKACIJE ZA EP

GUDURIĆ I MICIĆ PREDVODE ORLOVE: Kokoškov saopštio spisak igrača za "balon" u Gruziji

Košarka -

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov saopštio je danas spisak od 16 igrača, koji će se boriti za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022.

.Košarkaši Srbije odigraće 19. i 21. februara dva poslednja meča u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022.

Na spisku su Vasilije Micić (Anadolu Efes), Ognjen Jaramaz (Partizan), Nikola Rebić (Nanter), Nemanja Nenadić (FMP), Aleksa Avramović (Estudijantes), Danilo Anđušić (Burg), Luka Ašćerić (Burg), Marko Gudurić (Fenerbahče), Nemanja Dangubić (Partizan NIS), Marko Luković (Split), Dalibor Ilić (Igokea), Marko Radovanović (FMP) Miroslav Raduljica (Šeđijang Lajons), Filip Petrušev (Mega), Dragan Apić (Budućnost) i Stefan Đorđević (FMP).

Poput prethodnog kvalifikacionog "prozora" koji je u novembru odigran u Finskoj i ovog puta će se borbe za plasman među 24 najbolje ekipe na Starom kontinenrtu igrati u "balonu", a domaćin će biti prestonica Gruzije, Tbilisi.

Reprezentativci Srbije će se okupiti u Beogradu tokom ponedeljka, 15. februara. U utorak će na programu biti konferencija za medije nacionalnog tima Srbije, trening i put u Gruziju.

U petak, 19. februara, "Orlovi" će od 16 sati po srpskom vremenu igrati protiv Gruzije, u nedelju, 21. februara (13 sati), svega 43 sata nakon završetka prve utakmice, reprezentacija Srbije će ponovo izaći na parket dvorane "Tbilisi Sport Palas", kada će rival našem timu biti Švajcarska.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track