BJELICA ODIGRAO PARTIJU KARIJERE ZA KINGSE: Uzalud perfektna igra Srbina, Sakramento poražen od Majamija (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

BJELICA ODIGRAO PARTIJU KARIJERE ZA KINGSE: Uzalud perfektna igra Srbina, Sakramento poražen od Majamija (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Majamija pobedili su prošle noći u gostima ekipu Sakramenta sa 118:110 i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza u NBA ligi.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tajler Hiro sa 27 poena, Keli Olinik je dodao 22, dok su Bem Adebajo i Džimi Batler meč završili sa tripl-dabl učinkom.

Adebajo je upisao 16 poena, deset asistencija i 12 skokova, dok je Batler do trećeg uzastopnog tripl-dabla stigao sa po 13 poena i asistencija i deset skokova.

U redovima Kingsa najbolji je bio srpski košarkaš Nemanja Bjelica koji je kao starter, za 35 minuta na terenu, upisao 25 poena, osam skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Džejms Harden je postigao 23 poena, Džo Heris je dodao 21 uz šest trojki za pobedu Bruklina protiv Los Andjeles Lejkersa sa 109:98. Bila je ovo peta uzastopna pobeda Bruklina.

U ekipi Lejkersa najefikasniji je bio Lebron Džejms koji je sa 32 poena preskočio granicu od 35.000 poena u karijeri. On je upisao i osam skokova i sedam asistencija.

Milvoki je zabeležio i peti uzastopni poraz pošto je prošle noći izgubio na svom terenu od Toronta sa 110:96.

Norman Pauel je predvodio Toronto sa 29 poena, dok je Paskal Sijakam ubacio dva poena manje. Najbolji u redovima Milvokija bio je Janis Adetokunbo sa 23 poena, 12 skokova i osam asistencija.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track