ŽELE DA NAMUČE FAVORITA! Trener FMP-a: Da navedemo Cedevita Olimpiju da pruži maksimum

ABA LIGA

ŽELE DA NAMUČE FAVORITA! Trener FMP-a: Da navedemo Cedevita Olimpiju da pruži maksimum

Košarka -

Trener košarkaša FMP-a Vanja Guša rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da, u predstojećem meču ABA lige, natera Cedevita Olimpiju da na terenu pokaže da je bolji tim.

"Cedevita Olimpija je jedna od najboljih ekipa u ABA ligi i jedna od ekipa koja je u najboljoj formi. Imamo pravo da se nadamo da možemo da odigramo dobro i da ih navedemo da pruže svoj maksimum i da pokažu na terenu da su bolji tim", rekao je Guša.

"Oni su favoriti, pogotovo jer igraju kod kuće, ali mi imamo veoma talentovani tim i FMP je jedna od retkih ekipa koja je uspela da pobedi Cedevita Olimpiju", dodao je on.

Košarkaši FMP-a sutra gostuju Cedevita Olimpiji u utakmici 19. kola ABA lige.

Tim iz Železnika je trenutno 11. na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i deset poraza, dok je Cedevita Olimpija četvrta sa skorom 13/3.

"Igraju odlično, atletski su izuzetna ekipa koja igra brzu košarku sa puno tranzicije. Na nama je da pokušamo da ih u tome sprečimo i da iskoristimo naše prednosti. Očekujem od nas maksimalnu borbenost i da odigramo dobru utakmicu", rekao je košarkaš FMP-a Radoš Šešlija.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u Stožicama.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track