RADONJIĆ POSLE POBEDE NAD PARTIZANOM: Nije važan samo derbi, već i borba za plej-of
Foto: Starsport©

reakcija

RADONJIĆ POSLE POBEDE NAD PARTIZANOM: Nije važan samo derbi, već i borba za plej-of

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle pobede protiv Partizana (73:64), u derbiju 21. kola ABA lige.

Crveno-beli su nastavili uspešnu seriju u regionalnom takmičenju što je u ovom trenutku najvažnije za crnogorskog stručnjaka.

„Osim velike važnosti jer je u pitanju derbi, ovaj meč nosio je i dodatni pritisak zbog borbe za plej-of i isčekivanja narednih utakmica i raspleta za plasman,“ rekao je Radonjić i nastavio:

„Imamo mnogo utakmica, mnogo stvari se dogodilo, a u jednom delu meča odigrali smo vrlo dobro, kako priželjkujemo. Bilo je i grešaka, ali, generalno, zadovoljan sam onim što smo pružili.“

Crveno-beli su se posle velikih problema sa koronavirusom skoro kompletirali, a u derbiju nije bilo Kina Koloma i suspendovanog Branka Lazića.

„Pokušavamo da nađemo najbolje moguće rešenje i dođemo do nivoa igre kojim možemo da budemo zadovoljni u ovakvim uslovima. Povratnici su doneli određenu energiju.“

Zvezda će u narednih nedelju dana odigrati još tri utakmice – protiv Cibone, Panatinaikosa i Budućnosti.

„Na sve to treba da se doda i putovanje. Malo ćemo imati vremena da treniramo, ali zadovoljan sam odnosom i korišćenjem vremena koje imamo za trenažni proces,“ dodao je Radonjić i pohvalio Cibonu sa kojom Zvezda igra već u utorak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track