GUŠA PRED ZVEZDU: Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje što možemo
Foto: Starsport©

ABA LIGA

GUŠA PRED ZVEZDU: Daćemo sve od sebe da odigramo najbolje što možemo

Košarka -

Trener košarkaša FMP-a Vanja Guša rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da odigra najbolje što može.

"U narednom kolu igramo protiv najbolje ekipe u ligi, Evroligaša i pokušaćemo da nastavimo sa dobrim igrama. Crvena zvezda je favorit u ovoj utakmici, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo najbolje što možemo", rekao je Guša.

Košarkaši FMP-a sutra gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 23. kola ABA lige.

Ekipa iz Železnika je deveta na tabeli regionalnog takmičenja sa osam pobeda i 12 poraza, dok je Zvezda trenutno treća sa 17 pobeda i tri poraza.

"Posle pobede u Zadru i pobede kod kuće nad Cibonom, očekuje nas teško gostovanje Crvenoj zvezdi koja se bori za vrh ABA lige. Oni su veliki favorit, a na nama je da pokušamo da im, pre svega, fizički ispariramo i da odigramo dobru utakmicu", rekao je košarkaš FMP-a Marko Radonjić.

"Znamo da će biti teško, ali mi svakoj utakmici pristupamo maksimalno i sa željom da pobedimo. Imamo svoje ciljeve, a primaran je da obezbedimo opstanak u ABA ligi", dodao je on.

Utakmica Crvena zvezda - FMP igra se sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track