ZVEZDA VEČERAS (21.00) DOČEKUJE MAKABI Radonjić: Mnogo čvršće i mnogo bolje u odbrani
Foto: Starsport©

EVROLIGA

ZVEZDA VEČERAS (21.00) DOČEKUJE MAKABI Radonjić: Mnogo čvršće i mnogo bolje u odbrani

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši protiv Makabija moraju da igraju čvršće i bolje u odbrani nego protiv Milana.

"Moramo da odigramo ovu utakmicu mnogo čvršće i mnogo bolje u odbrani nego što smo odigrali ovu protiv Milana", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će u četvrtak dočekati Makabi u 33. kolu Evrolige.

"Makabi je u dobrom ritmu u poslednje vreme, zabeležili su nekoliko vrednih pobeda poput one nad Žalgirisom u Kaunasu i sinoć protiv Barselone u Tel Avivu. Radi se o ekipi koja ima izuzetan individualni kvalitet, popunjeni su na svim pozicijama, i da nije bilo nekih nesrećnih poraza bili bi sigurno u borbi za viši plasman", kazao je Radonjić.

Kapiten Branko Lazić je naveo da Zvezdu čeka novi izazov.

"Makabi igra odlično poslednjih nekoliko nedelja, imaju po dve vezane pobede u oba takmičenja, a u kakvoj su formi najbolje govori duel sa Barselonom. Igraju brzo, imaju sjajne individualce i napadače, što govori da ćemo morati da igramo dobru odbranu i mnogo čvršće nego protiv Milana", rekao je Lazić.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Još večeras (20.45) Makabi, i sledeće nedelje gostovanje Albi, i završiće se košmarna evroligaška sezona za Zvezdu. Ni Izraelci nemaju šanse za četvrtfinale, tako da će se u Pioniru odigrati takmičarski nebitan meč. Kvota na keca je 2,15, a na dvojku 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Makabi.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track