MAESTRALNI BOGDAN ODIGRAO PARTIJU SEZONE: Srbin EKSPLODIRAO protiv San Antonija, trojkama doneo trijumf Atlanti! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

MAESTRALNI BOGDAN ODIGRAO PARTIJU SEZONE: Srbin EKSPLODIRAO protiv San Antonija, trojkama doneo trijumf Atlanti! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Atlante slavili su nad San Antonijom sa 134:129, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je partiju sezone.

Bogdanović je za 46 minuta provedenih na parketu ubacio 28 poena što mu je do sada najbolji učinak u sezoni. Uz to zabeležio je i pet asistencija i isto toliko skokova.

Bogdan Bogdanović
foto: Profimedia

Srpski košarkaš je odličan bio i sa distance te je ubacio četiri od pet trojki i u velikoj meri doprineo da Atlanta zabeleži trijumf.

Srbina su u sjajnoj partiji ispratili i Klinta Kapelo sa 28 poena i 17 skokova i Tre Jang sa isto toliko poena i 12 asistencija.

U redovima San Antonija najefikasniji je bio Demar Derozan sa 36 poena, dok je Derik Vajt ubacio 29 poena, uz rekordnih sedam trojki.

Atlanta je tako prekinula niz od dva poraza i sada su ponovo u igri za direktan plasman u plej-of, pošto se nalaze na pragu šeste pozicije u Istočnoj konferenciji.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track