KOŠARKAŠI PARTIZANA IDU NA VAKCINACIJU: Crno-beli koriste pauzu u ABA ligi za imunizaciju
Foto: Starsport©

GLOBALNA PANDEMIJA

KOŠARKAŠI PARTIZANA IDU NA VAKCINACIJU: Crno-beli koriste pauzu u ABA ligi za imunizaciju

Košarka -

Košarkaši i članovi stručnog štaba Partizana vakcinisaće se protiv virusa kovid-19 u ponedeljak na Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", saopštio je taj klub.

Kako se navodi, crno-beli će pauzu u ABA ligi iskoristiti za imunizaciju, pa će vakcine primiti u ponedeljak, u popodnevnim časovima, na Institutu "Batut".

TRIFUNOVIĆ BLISTAO PROTIV PANTERA: Hemija u ekipi podseća na prošlu godinu

"Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakog od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone", rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Ostoja Mijailović
foto: Tamara Trajković

"Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugradjane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu", dodao je on.

Mijailović je, takođe, zahvalio je Institutu "Batut" i vd direktorki Verici Jovanović na tome što su klubu "nebrojeno puta izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodi sve komplikacije koje je pandemija donela".

"Saradnja koju imamo sa Institutom ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja", dodao je Mijailović.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track