IGRAČI ZVEZDE MI PRIZNALI DA JE BIO FAUL Amerikanac iz Cedevite KIPTI OD BESA: Misteriozno su se isključile kamere u finišu! VIDEO
Foto: Printskrin

odlepio

IGRAČI ZVEZDE MI PRIZNALI DA JE BIO FAUL Amerikanac iz Cedevite KIPTI OD BESA: Misteriozno su se isključile kamere u finišu! VIDEO

Košarka -

Cedevita Olimpija nije zadovoljna suđenjem na meču protiv Crvene zvezde.

Ljubitelji košarke zbog tehničkih problema nisu imali priliku da na TV uživo gledaju uzbudljivu završnicu derbija ABA lige između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije.

Zvezda je u poslednjih 30-ak sekundi napravila veliki preokret i savladala goste iz Ljubljane rezultatom 82:81 (24:24, 28:27, 17:14, 13:16).

U neizvesnoj završnici Zvezda je do pobede došla sa linije slobodnih bacanja, a koš za pobedu na dve sekunde pre kraja postigao je Marko Simonović.

Međutim, u Cedeviti smatraju da su žestoko oštećeni na ovom meču. Naime, pri nerešenom rezultatu 81:81, Amerikanac Kendrik Peri je krenuo na prodor, a Kori Volden mu je izbio loptu. Ona je došla do Simonovića koji je dobio faul i sa linije za slobodna bacanja rešio meč.

Tim iz Ljubljane smatra da je Volden napravio očigledan faul nad Perijem, koji je i sam nakon meča prokomentarisao spornu situaciju.

"Da vam ispričam šta se desilo... U poslednjih 30-ak sekundi utakmice - 'misteriozno' su se isključile kamere. U poslednjem posedu nje dosuđen faul u mom prodoru, nego je dosuđen moj faul. Mrzim kada zebre diktiraju utakmicu!", napisao je Peri na društvenim mrežama.

Peri tvrdi da su mu i igrači Zvezde priznali da je bio faul.

"Ali, nema vremena za izgovore. Moramo da se oporavimo posle ovoga i spremimo za nedelju. Čak su mi i neki igrači Zvezde priznali da je bio faul, to je najluđe", dodao je Amerikanac.

Podsetimo, trener Cedevite Jurica Golemac nije bio raspoložen za priču nakon meča, pa je demonstrativno napustio konferenciju za medije, a njegov klub je na društvenim mrežama objavio snimak sporne situacije uz poruku: "Sami procenite šta se dogodilo".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track