RADONJIĆ PRED NOVI OKRŠAJ SA CEDEVITA OLIMPIJOM: Biće teško, oni su svoj kvalitet pokazali svima pre par dana u Beogradu!
Foto: ABA League/Budućnost VOLI

KONFERENCIJA

RADONJIĆ PRED NOVI OKRŠAJ SA CEDEVITA OLIMPIJOM: Biće teško, oni su svoj kvalitet pokazali svima pre par dana u Beogradu!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas, pred utakmicu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi, da je potrebno da njegova ekipa odigra vrlo dobar meč u oba pravca.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom... Ekipa Cedevita Olimpije je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom utakmicom u Beogradu", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda je u sredu pobedila Cedevita Olimpiju u Beogradu sa 82:81, u odloženom meču 11. kola ABA lige, a već sutra ponovo igra sa istim rivalom, ovog puta u Ljubljani utakmicu odloženog 24. kola.

"Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži", rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac naveo je da je Cedevita Olimpija ekipa "odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet".

"Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u četiri dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč - da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej-of", rekao je on.

Odmah nakon meča u "Stožicama", ekipa Zvezde se seli se u Novo Mesto gde će u utorak odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe Krke u dvorani "Leon Štukelj".

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track