NESTVARAN DABL-DABL JOKIĆA! Magičnim asistencijama RASPAMETIO ljubitelje košarke! Novi trijumf oslabljenih Nagetsa! VIDEO
Foto: Profimedia

MVP, MVP, MVP

NESTVARAN DABL-DABL JOKIĆA! Magičnim asistencijama RASPAMETIO ljubitelje košarke! Novi trijumf oslabljenih Nagetsa! VIDEO

Košarka -

Najbolji srpski košarkaš blistao je u novom trijumfu oslabljenih Denver Nagetsa.

Ekipa iz Kolorada savaldala je Hjuston Roketse rezultatom 129:116.

Momak iz Sombora je ponovo bio maestralan na terenu. Za 29 minuta igre imao je impresivan učinak. Ubacio je 24 poena, zabeležio čak 12 asistencija i upisao osam skokova. Nikola je ponovo pokazao da je najozbiljniji kandidat za titulu najkorisnijeg igrača sezone.

Najbolje partije u NBA karijeri prikazali su Fakundo Kampaco i Majll Porter junior. Porter je ostvario lični rekord sa 39 postignutih poena (osam pogođenih trojki), dok je Kampaco podelio čak 13 asistencija na ovom meču (5p). Umesto Vilija Bartona u startnu postavu ušao je Pi Džej Dozir i sjajno iskoristio šansu. Meč je završio sa 23 postignuta poena.

Di Džej Vilson je bio najefikasniji u ekipi iz Teksasa, a on je postigao 25 poena.

Nagetsi na poslednjih 16 mečeva imaju čak 13 pobeda, uprkos velikom broju povreda koje su ih zadesile u tom periodu. Prvo su ostali bez Mareja, a sada i Vilija Bartona.

Denver se nalazi na četvrtom mestu Zapadne konferencije sa skorom 39/21, dok je Hjuston zakucan za dno (15/46).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track