BOGDAN NIJE IGRAO ZBOG POVREDE, ALI JE POSTAVIO STRAŠAN REKORD: Još jedan debakl Atlante, Hoksi se poklonili Srbinu (VIDEO)
Foto: EPA/ERIK S. LESSER

NBA

BOGDAN NIJE IGRAO ZBOG POVREDE, ALI JE POSTAVIO STRAŠAN REKORD: Još jedan debakl Atlante, Hoksi se poklonili Srbinu (VIDEO)

Košarka -

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije igrao, a njegova Atlanta ubedlivo je poražena od Filadelfije - 104:126.

Bogdan Bogdanović propustio je i drugu uzastopnu utakmicu Atlante, a i po drugi put njegovi saigrači zabeležili su poraz.

Dvajt Hauard je sa 19 poena i 11 skokova bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi. Ispratili su ga Heris, Embid i Simons sa po 18 poena.

Kod Hoksa je najefikasniji bio Tre Jang sa 32 poena. Galinari je ubacio 16, Onjeka Okongvu 12 i Kolins i Kapela po 11 poena.

Ono što je posebno interesantno jeste da Bogdan Bogdanović nije odigrao poslednja dva meča za Atlantu zbog povrede, ali je uspeo da sruši neverovatan rekord - postigao je najviše trojki u istoriji te franšize u jednom mesecu!

Srpski reprezentativac je završio april sa 66 postignute trojke, čak 11 više od Kajla Korvera koji je važio za jednog od najboljih trojkaša 2015. godine kada je on držao primat u tom parametru.

Bogdan Bogdanović
foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track