TRENER IGOKEE PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Grupa inteligentnih momaka dolazi u Beograd da pobedi Zvezdu!
Foto: Igokea/Nikola Vuruna

optimizam u laktašima

TRENER IGOKEE PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Grupa inteligentnih momaka dolazi u Beograd da pobedi Zvezdu!

Košarka -

Nakon dve utakmice polufinala plej-ofa, Crvena zvezda i Igokea nisu rešili pitanje učesnika finala regionalne košarkaške ABA lige.

Trener tima iz Laktaša Dragan Bajić kaže da je Zvezda favorit

"Idemo da pružimo što jači otpor favorizovanom protivniku. Namera nam je da dobijemo taj meč, ispišemo novu stranicu istorije kluba i plasiramo se u finale", rekao je Dragan Bajić.

Meč se igra utorak od 18:30 u dvorani Aleksandar Nikolić.

"Sve postavljene zadatke su ispoštovali u najvećoj meri i odigrali su sjajnu utakmicu, pogotovo kada je u pitanju odbrana. Moram da vjerujem u ono što radim i da verujem u momke sa kojima radim. To je grupa veoma poštenih i inteligentnih momaka. Veliki broj informacija pripremimo za utakmicu i oni to na najbolji mogući način sprovode na parketu", kaže trener Igokee.

Bajić dodaje da nema pritiska na tim.

"Nastojao sam da to prenesem i na moje igrače i da rasterećeni idemo u Beograd, da pokušamo da igramo što bolju košarku, kako u defanzivnom tako i u ofanzivnom delu. Znam da neće biti lako, a Crveneu zezdu i mog prijatelja Dejana Radonjića veoma poštujem i cenim ono što rade. Uz sav kvalitet koji poseduju neće nam biti lako", istakao je Bajić.

Jedan od najboljih u redovima Igokee, Dalibor Ilić, smatra da njegov tim zna kako do trijumfa.

"Igramo na gostujućem terenu, ali na meč dolazimo bez pritiska. Naš imperativ je pobeda i iskoristićemo sve šanse koje nam se pruže da dođemo do trijumfa. Pokazali smo da to možemo", kaže Dalibor Ilić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track