ČOVIĆ UOČI MAJSTORICE: Tražimo odgovor na pitanje zašto ste nas POKRALI u Podgorici?
Foto: Zorana Jevtić

direktan

ČOVIĆ UOČI MAJSTORICE: Tražimo odgovor na pitanje zašto ste nas POKRALI u Podgorici?

Košarka -

Nebojša Čović prvi čovek košarkaškog kluba Crvene zvezda još jednom se osvrnuo na dešavanja u Podgorici uoči večerašnje majstorice u Beogradu.

"Suština je u velikoj šteti koja je napravljena Zvezdi sa namerom. Provlači se priča kako su sudije grešile na obe strane. Jesu samo što je našu štetu bilo 15 odluka, a na njihovu tri. Da ne pominjem ponašanje publike, vređanje, uvrede, rekao je Čović u gostovanju u emisiji " Jutro" na "TV Prva" i nastavio u oštrom tonu:

" Sudijska komisija je potvrdila daje bilo grešaka u Podgorici, a mi tražimo odgovor na pitanje zašto ste nas pokrali. Greške se dešavaju, ali kad su se namerom, onda je suđenje tendeciozno, a mi se pitamo zašto", naglasio je Čović

On je apelovao da na navijače Zvezde da u majstorici koja se u petak uveče igra u Beogradu sve protekne u najboljem redu, bez ubacivanja predmeta na teren

"Što se tiče večerašnje utakmice apelujem da sve bude sportski, da ne bude ulaska u teren i da ne bude bacanja stvari. Sve će biti upotrebljeno protiv Zvezde... Znam s kim imamo posla. Dolazi zamenik Mila Đukanovića u DPS, znam protokol. Zašto, bre, koristite neki jorgan? Pa nismo mi veverice. Ni mi ni igrači nismo mogli da izađemo iz hotela. Svaka čast crnogorskoj policiji, za razliku od onda kada su oni učestvovali u pljuvanju igrača i vršenja pritiska."

Čović istakao da će u halu moći da uđu samo ljudi sa potvrdom o vakcinisanju i negativnom PCR testu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track