RADONJIĆ POSLE OSVOJENOG TROFEJA: Samo smo razmišljali o tituli ABA lige, hvala igračima, predsedniku Čoviću, doktorima...
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

RADONJIĆ POSLE OSVOJENOG TROFEJA: Samo smo razmišljali o tituli ABA lige, hvala igračima, predsedniku Čoviću, doktorima...

Košarka -

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je nakon pobede u majstorici ABA lige i osvajanja titule u regionalnom prvenstvu imao je samo reči hvale za svoje izabranike.

- Utakmica je bila dobra, takmičarska, otprilike kako sam i očekivao. Dobro se poznajemo, odigrali smo već četiri utakmice, mislim da smo da odigramo defanzivno najbolji meč u ovoj seriji. Nismo imali dovoljno raspoloženih igrača, ali mogu samo da pohvalim momke koj došli smo do titule. Titule koja je osvojena protiv Budućnosti koja je bila sjajna. Zahvalio bih se navijačima i na podršci koja je bila sjajna. Zahvalio bih se igračima, predsedniku Nebojši Čoviću, svim zvezdašima, doktori najvažniji ljudi u klubu... - rekao je Radonjić.

Osvrnuo se Radonjić na tok sezone.

- Raspored čitav sezone je težak i od kad sam ja tu, pričamo o problemima koji nisu bili mali, morali smo da donosimo dobre i mudre odluke, neke utakmice smo igrali slabije jer nismo imali drugog izbora. Trajalo je jako dugo da igramo bez nekoliko igrača, ali smo izdržali. Sva su razmišljanja bila usmerena ka ovom plej-ofu, zadovoljstvo je još veće zbog toga - kazao je Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track