RADODNJIĆ PRED FINALE SUPERLIGE SRBIJE: Pokušaćemo da kontrolišemo kvalitet Mege!
Foto: ABA Liga

KONFERENCIJA

RADODNJIĆ PRED FINALE SUPERLIGE SRBIJE: Pokušaćemo da kontrolišemo kvalitet Mege!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora dobro da igra u kontinuitetu i kontroliše kvalitet Mege, u predstojećim utakmicama finala KLS lige.

"Ekipa Mege je imala odličnu sezonu i ove godine pojavili su se mladi i talentovani igrači predvodjeni iskusnim Tepićem. Uz dobru sezonu imali su i dobar rezultat, a u medjuvremenu su i pojačali tim za plej-of iskusnim Milosavljevićem, Simanićem i Novakom. I to dovoljno govori i pokazatelj je njihove ambicije u plej-ofu Superlige. Pokušaćemo da imamo veći kontinuitet dobre igre i da iskontrolišemo kvalitet Mege", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 20 časova na svom terenu u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Mega sokerbeta, prvu utakmicu finala plej-ofa KLS lige.

Zvezda
foto: Starsport

Radonjić neće moći da računa na Korija Voldena koji ima problema sa povredom ledja.

To će biti prvi put da Zvezda i Mega igraju za šampionsku titulu u domaćem prvenstvu, a prethodnih godina igrali su u finalima Kupa "Radivoja Koraća" i ABA lige.

Serija se igra na dve pobede, a druga utakmica na programu je u petak od 20 časova, kada će domaćin biti Mega. Eventualni treći meč igrao bi se u nedelju u hali "Aleksandar Nikolić".

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track