Selektor Crne Gore favorizuje Srbiju

Priznao

Selektor Crne Gore favorizuje Srbiju

Košarka -
Ne bi trebalo da stvaramo imperativ u ovakvoj utakmici, jer je Srbija favorit. Već četiri godine predvodi ih Dušan Ivković i predstavljaju jednu od najjačih selekcija u Evropi", rekao je Pavićević

PODGORICA - Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Luka Pavićević rekao je da Srbija ima jedan od najjačiih timova u Evropi i prepustio joj ulogu favorita.

"Utakmica u Beogradu predstavlja veliki izazov za našu reprezentaciju, koja se u ovim kvalifikacijama ponovo formira. Očekujem od igrača da u utakmicu uđu maksimalno motivisani shodno kvalitetu protivnika i važnosti meča. Ne bi trebalo da stvaramo imperativ u ovakvoj utakmici, jer je Srbija favorit. Već četiri godine predvodi ih Dušan Ivković i predstavljaju jednu od najjačih selekcija u Evropi", rekao je Pavićević, a preneo sajt Košarkaškog saveza Crne Gore.

Crna Gora je na startu kvalifikacija za odlazak na prvenstvo Evrope u Sloveniji 2013. godine pobedila Izrael sa 75:69.

"Za nas je vema važno da izađemo sa svojim integritetom, pre svega u zalaganju i čvrstini, a voleo bih da sačuvamo zdravlje i da u što boljem raspoloženju i stanju, otputujemo u Talin, gde nas očekuje možda i ključni meč u ovim kvalifikacijama", rekao je Pavićević.

Utakimca drugog kolu A grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope Srbija - Crna Gora na programu je u subotu od 20.30 sati u Beogradskoj areni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track