VLADIMIR JOVANOVIĆ: Igra u odbrani i skoku odlučiće šampiona KLS lige
Foto: Mega. rs

Majstorica sa Zvezdom

VLADIMIR JOVANOVIĆ: Igra u odbrani i skoku odlučiće šampiona KLS lige

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da će treća utakmica finala plej-ofa KLS lige protiv Crvene zvezde biti odlučena dobrom igrom u odbrani i skoku.

"Ono što je Zvezda dobro radila u prvoj, mi smo radili dobro u drugoj utakmici, tu pre svega mislim na skok u napadu. Mislim da će treća utakmica biti odlučena u tim radnim segmentima, odbrana, kontrola skoka, kontakt i kontrola trčanja protivničke ekipe. Ja se nadam da ćemo da budemo fokusirani jer će utakmica posle duge i naporne sezone, po svim aspektima biti jako zahtevna, kako fizički, tako i psihički", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Košarkaši Mege igraju u nedelju od 20.30 na gostujućem terenu u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde, odlučujuću, treću utakmicu finala plej-ofa KLS lige.

U finalnoj seriji obe ekipe ostvarile su po pobedu na domaćem terenu.

Plejmejker Mege Jovan Novak rekao je da ekipa mora da ponovi igru iz druge utakmice, koju je dobila.

"Mislim da smo napravili sjajan rezultat, uspeli smo u finalu da izborimo majstoricu sa evroligaškom ekipom kao što je Zvezda. Moramo da budemo fizički i psihički spremni za majstoricu, kao što smo bili u drugoj utakmici. Ako odgovorimo čvrstinom na kontakt igru Zvezde, verujem da možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu", naveo je Novak.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track