EVO GDE JE OVOG VIKENDA NIKOLA JOKIĆ: Pogledajte koliko se nervirao MVP! Na kraju slavlje i grljenje sa najbližima! VIDEO
Foto: Mondo

LUDNICA

EVO GDE JE OVOG VIKENDA NIKOLA JOKIĆ: Pogledajte koliko se nervirao MVP! Na kraju slavlje i grljenje sa najbližima! VIDEO

Košarka -

Nikola Jokić i ovaj vikend provodi na kasačkim trkama i uživa sa svojim konjima na hipodromu u Subotici.

Kao i prethodnih nedelja, Nikola je u svakom trenutku brinuo o grlima svoje štale "Dream catcher" i pripremao ih za trku, zagrevao, pratio, dočekivao... Ništa mu nije bilo teško.

1 / 6 Foto: Mondo

Dok je trkački dan odmicao, Jokić je izašao iz štale i pogledao izbliza trku jednog od svojih grla, koje je ostvarilo pobedu, a MVP NBA lige i prijatelji su je proslavili na stazi, primajući čestitke.

Nikolina štala nosi ime po prvom konju koju su kupili, "Hvataču snova". Jokić je u dokumentarcu "Čovek koji pravi razliku" pričao o tome kako je od prve "love" kupio grlo koje je odmah zavoleo.

"Nazvao sam mamu i tatu da im kažem da sam potpisao i da sada možemo kupiti konja. To je prva stvar koju sam kupio kada sam došao do love. Bože dragi...", rekao je Jokić.

Ovog puta, sa Nikolom nije bila i njegova supruga Natalija, što je i razumljivo s obzirom na njenu trudnoću i na veliku vrućinu.

Ipak, javio joj je lepe vesti, jer je izbliza gledao pobedu jednog od svojih grla. Nikola je posle sa ocem Branislavom slavio trijumf.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track