HIT VIDEO! BOGDAN NATERAO LEGENDARNOG ŠEKA DA PROGOVORI SRPSKI: Bogi, objasni mi šta je to sa vama na "vić"?! VIDEO
Foto: Printscreen

šou program

HIT VIDEO! BOGDAN NATERAO LEGENDARNOG ŠEKA DA PROGOVORI SRPSKI: Bogi, objasni mi šta je to sa vama na "vić"?! VIDEO

Košarka -

Legendarni NBA košarkaš Šekil O'Nil zbog Bogdana Bogdanović je ponovo progovorio srpski!

Atlanta je u četvrtom meču finalne serije Istočne konferencije savladala Milvoki Bakse 110:88 i tako stigla do izjednačenja 2:2.

Junak utakmice bio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je sa 20 postignutih poena (šest ubačenih trojki) bio jedan od najefikasnijih aktera ovog meča.

Nakon meča Bogdan se "uključio" u čuvenu emisiju "Inside The NBA" koju vode NBA legende i proslavljeni as Lejkersa mu je na srpskom jeziku čestitao na sjajnoj igri.

"Bogi, ovde Šek, znaš da govorim tvoj jezik i hoću da počnem samo tako što ću da kažem "odlična igra", to znači "dobra partija", znam da me razumeš", rekao je uz osmeh slavni košarkaš.

"Napreduješ, Šek", odgovorio mu je uz osmeh raspoloženi Bogdan.

O'Nil je po ko zna koji put ponovio da je svako ko se preziva na "vić" sjajan šuter, pa je zamolio srpskog košarkaša da mu objasni taj fenomen.

"Uvek pričam da je svako ko se preziva na "vić" odličan šuter, kako je to, da li vi ljudi imate drugačiju rutinu od Amerikanaca jer sam dugo bio u ligi i svako ko je bio sa "vić" bio je odličan šuter".

Usledio je duhovit odgovor Bogdanovića.

"Čuo sam jednu priču... Ti si kroz karijeru imao problema sa izvođenjem slobodnih bacanja, a u tvojoj najboljoj zvali su te O'Nilović", rekao je

Bogdan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track