POVREDA STEFANA JOVIĆA ZABRINULA SRBIJU: Evo šta kaže Kokoškov! NIJE DOBRO
Foto: Starsport©

PAO I UHVATIO SE ZA LIST

POVREDA STEFANA JOVIĆA ZABRINULA SRBIJU: Evo šta kaže Kokoškov! NIJE DOBRO

Košarka -

Plejemejker košarkaške reprezentacije Srbije Stefan Jović povredio se tokom meča kvalifikacija za plasman na Olimpijske igre protiv Filipina i u prvi mah sve ne izgleda dobro.

Selektor Igor Kokoškov je posle meča, koji je Srbija teškom mukom dobila u završnici (83:76) odbio da da više informacija o stanju povrede organizatora igre, koji je u 36. minutu iznet sa terena, jer nije mogao da se osloni na nogu.

- Ja nisam lekar i ne bi blo u redu da pričam o stvarima, koje nisu moj deo posla. Imamo sjajan medicinski tim, oni rade odlično. Jović je sada u bolnici, čekamo više informacija. U svakom slučaju nadamo se i želimo mu brzo popravak i da se što pre vrati, rekao je Kokoškov.

Od igrača, koji su u sastavu Srbije za turnir u Beogradu, Kokoškov zbog udaraca tokom meča sa Dominikanskom Republikom u utorak, u sredu nije računao na Nikolu Kalinića i Nemanju Bjelicu, za koje se takođe nada da će biti spremni za polufinale, a rekao je da je njegova odluka da meč protiv Filipina propusti i Vasilije Micić,

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track