IZLAZ NA JEZERO, NESTVARAN POGLED IZ SPAVAĆE SOBE, KAMIN, BAZEN, VOĆNJAK... Zavirite u dom Nemanje Nedovića! Sve puca od LUKSUZA
Foto: Printscreen

spektakularno

IZLAZ NA JEZERO, NESTVARAN POGLED IZ SPAVAĆE SOBE, KAMIN, BAZEN, VOĆNJAK... Zavirite u dom Nemanje Nedovića! Sve puca od LUKSUZA

Košarka -

Košarkaš Nemanja Nedović odlučio je da ovog leta propusti reprezentativne obaveze, kako je naveo, zbog oporavka od korona virusa.

Slobodno vreme iskoristio je za maksimalan odmor, da uživa uz svoju suprugu Minu, a vreme najčešće provodi na svom imanju na obroncima Fruške gore.

Košarkaš i manekenka su kupili imanje malo pre svadbe, izabrali su predivnu lokaciju, na kojoj tada nije bilo ničega sem stare drvene kućice. Sada je tu prava rajska idila koja podseća na imanja nekih od najvećih svetskih zvezda vredna nekoliko miliona evra.

Kuća ima ogromno dvorište, koje direktno izlazi na jezero, a Nedovići su zasadili i baštu i voćnjak, pa za voće i povrće koriste hranu koju sami uzgajaju.

- Posadili smo samo ono što mi volimo da jedemo. Morali smo da imamo trešnje, to je moje omiljeno voće. Tu su i limun, začinsko bilje, lubenice, jagode. Od povrća spanać, razne salate, luk, paradajz, paprika, tikvice, krompir. Čak smo probali sa pistaćima i bademima, nadamo se da će uspeti. Sve je ulepšano lavandom i sa mnogo cveća.

- Predivno je kad se ujutru probudite i znate da ne morate da odlazite na neko drugo mesto po namirnice, samo se uputite u svoju baštu i uberete ono što ćete jesti za doručak, ručak i večeru. To stvara jedan poseban osećaj, ritual, i ne može se porediti ni sa čim - rekla je Mina nedavno za časopis Glorija.

1 / 10 Foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track