GROBARI SU GA ŽELELI U PARTIZANU: Dragan Milosavljević otišao kod bivšeg trenera Zvezde
Foto: Starsport©

ima novi klub

GROBARI SU GA ŽELELI U PARTIZANU: Dragan Milosavljević otišao kod bivšeg trenera Zvezde

Košarka -

Košarkaški reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević, koji je poslednjih meseci igrao za Megu, karijeru nastavlja u Turskoj, u timu Burse, koji sa klupe predvodi bivši trener FMP Železnika i Crvene zvezde Dušan Alimpijević, a za koji igra Stefan Birčević.

Milosavljević je karijeru počeo u kruševačkom Napretku, a potom je jednu sezonu proveo i u dresu kragujevačkog Radničkog. Usledio je transfer u Partizan, gde se u potpunosti afirmisao i 2015. godine obezbedio ugovor u berlinskoj Albi.

Dve godine kasnije napravio je novi iskorak i potpisao za Unikahu, gde se u prve dve godine istakao kao jedan od najvažnijih igrača ekipe. Dobio je produžetak saradnje, ali se tokom priprema za Svetsko prvenstvo ozbiljno povredio (pokidao prednje ukrštele ligamente levog kolena). U novembru prošle godine se vratio treninzima, ali se u februaru rastao sa timom iz Malage, posle čega je potpisao za Megu.

Milosavljević je u dresu sa državnim grbom osvojio i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj pre četiri godine.

Mnogi navijači Partizana sada su ga videli u Humskoj, ali se on opredelio da ode u Tursku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track