Najnovije vesti

KAKO JE DONČIĆ ODRŽAO ČAS PATRIOTIZMA! Otkriveni neverovatni detalji: Luka je zbog Slovenije iznajmio PRIVATNI AVION!
Foto: Profimedia

KAKVA LIČNOST

KAKO JE DONČIĆ ODRŽAO ČAS PATRIOTIZMA! Otkriveni neverovatni detalji: Luka je zbog Slovenije iznajmio PRIVATNI AVION!

Košarka

Mladi igrači bi trebalo da se ugledaju na Luku Dončića!

Jedan je od najboljih igrača na planeti, imao je izuzetno naporunu sezonu u Dalasu, na svojim leđima je vukao tim, odigrao veliki broj minuta... ali to ga nije sprečilo da se pojavi na pripremama reprezentacije Slovenije i povede je ka istorijskom uspehu - prvom plasmanu na Olimpijske igre.

Dončić je tako brojnim igračima, koji su ovog leta iz raznoraznih razloga odbijali reprezentaciju, zadao domaći zadatak iz patriotizma.

Luka Dončić
foto: Profimedia

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je Luka pravi primer kako treba da se ponaša vrhunski sportista. Čović je otkro i jedan nepoznat detalj vezan za sjajnog Slovenca.

"Sloveniji svaka čast, napravili su odličan rezultat. Luka Dončić je dao primer kako se ponaša vrhunski sportista. Ne znam koliko se zna, ali on je iznajmio avion sa kojim je doputovao i Marjanović, da bi stigao na vreme na pripreme reprezentacije", otkriva Čović i dodaje:

"O njegovoj igri i liderstvu koje je pokazao u Litvaniji, nemam šta da kažem. To liderstvo je napravilo ogromnu homogenost, oni dišu kao jedan, borbeni bataljon, svako hoće da stane za svakog i da pomogne. To se kod nas nije osećalo i tu najmanje krivim Kokoškova. Kako je valjao Slovencima, a ne nama?".

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja