ČETVRTA UPLATA OD PO 1.000 EVRA ZA KK CRVENA ZVEZDA: Navijači se organizuju kako bi pomogli klubu i prvaku ABA i KLS lige
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

doniraj i dominiraj

ČETVRTA UPLATA OD PO 1.000 EVRA ZA KK CRVENA ZVEZDA: Navijači se organizuju kako bi pomogli klubu i prvaku ABA i KLS lige

Košarka -

Simpatizeri crveno-belih odlučni da na svaki načun stanu uz klub

Navijači Crvene zvezde ne mogu tek tako da gledaju situaciju u KK Crvena zvezda, koja za razliku od velikog rivala Partizana još nije angažovala nijedno zvučno i skupo pojačanje.

Poslednjih dana simpatizeri crveno-belih se samoorganizuju i uplaćuju novac na račun kluba. Pre nekoliko dana jedan od navijača je podigao kredit od 1.000. evra i ceo iznos uplatio klubu.

Njegovim stopama krenulo je još nekoliko navijača, pa je tako stigla i četvrta uplata od 1.000 evra. Oni koji nemaju toliko novca, uglavnom uplaćuju znatno manje sume, najčešće od po 1.000 dinara. Donacije stižu redovno, u skladu sa mogućnostima navijača.

Crvena zvezda je ovog leta angažovala Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića iz Budućnosti, Stefana Lazarevića iz FMP, kao i Arona Vajta koji je stigao kao slobodan igrač iz Panatinaikosa.

Crvena zvezda je aktuelni šampion regionalne ABA lige i srpske KLS lige, osvajač Kupa Srbije "Radivoja Koraća" i višegodišnji redovan učesnik Evrolige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja