KALINIĆ IGRA ZA MILIONE, ILI ZA MANJE PARA: Jurohups tvrdi za 1.200.000 evra, ZVEZDA kaže za 500.000 evra po sezoni
Foto: Starsport©

opreČne informacije

KALINIĆ IGRA ZA MILIONE, ILI ZA MANJE PARA: Jurohups tvrdi za 1.200.000 evra, ZVEZDA kaže za 500.000 evra po sezoni

Košarka -

Nezvanično novac za transfer obezbeđen je preko prijatelja, a ne od sponzora

Nikola Kalinić se vratio u Crvenu zvezdu i ove sezone biće veliko pojačanje kluba u Evroligi, ali i regionalnoj ABA ligi u borbi za trofej. Srpski reprezentativac imao je ponude Reala i Barselone iz Španije, te najvećeg Zvezdinog rivala Partizana.

Nikola Kalinić
foto: KK Crvena zvezda

Portal "Jurohups" preko naloga na društvenim mrežama objavio je informaciju da će Nikola Kalinić imati godišnja primanja u Crvenoj zvezdi od 1.200.000 evra, odnosno da će za dve godine zaraditi 2.400.000 evra. Međutim, Kurir od izvora bliskom klubu saznaje da te informacije ne odgovaraju istini:

- Nikola Kalinić za prvu sezonu ima 500.000, a za drugu 600.000 evra! Obeštećenje na kraju sezone je 500.000 evra, što govori da klub može sledeće godine i da zaradi na njegovoj prodaji. Za igrača takvog kvaliteta - bagatela!

Nezvanično se može čuti, novac za Nikolu Kalinića obezbeđen je preko prijatelja koji su shvatili da se klub nalazi u nelagodnoj situaciji, pa su finansirali povratak srpskog reprezentativca.

Crvena Zvezda, Nikola Kalinić
foto: Tanjug

Trener Dejan Radonjić zadovoljan je urađenim poslom i veruje da će Nikola Kalinić, uz Luku Mitrovića, Arona Vajta, Stefana Lazarevića i Nikolu Ivanovića biti više nego kvalitetno pojačanje za sve ono što klub očekuje naredne sezone. A, to su takmičenje u Evroligi, ABA ligi, srpskoj ligi i Kupu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track