ŽELJKO OBRADOVIĆ OFORIMIO STRUČNI ŠTAB: Kecman ostao bez funkcije!
Foto: Ana Paunković

Iznenađenje?!

ŽELJKO OBRADOVIĆ OFORIMIO STRUČNI ŠTAB: Kecman ostao bez funkcije!

Košarka -

Novi trener Partizana Željko Obradović kompletirao je stručni štab.

Saradnici slavnog košarkaškog stručnjaka biće Vlada Androić, Aleksandar Matović, Bogdan Karaičić i Hose Marija Iskuerdo Ibanjez.

Za fizičku pripremu igrača biće zadužen istaknuti stručnjak Predrag Bata Zimonjić.

Zanimljivo, napravljena je promena i na mestu tim menadžera. Bivši igrač Partizana Dušan Kecman više neće obavljati tu funkciju. Na njegovo mesto dolazi Dušan Karavesović, koji je tu ulogu imao u mlađim selekcijama crno-belih.

Obradović je u ponedeljak održao prvi trening sa Partizanom, tačnije sa najmlađim prvotimcima i mladim igračima koji se nalaze na probi. Pripreme Partizana zvanično počinju 16. avgusta.

Crno-beli su do sada doveli šest pojačanja: Kevin Panter, Zek Lidej, Aleksa Avramović, Rodions Kuruks, Dalas Mur, Alen Smailbegović.

Ugovore sa Partizanom imaju: Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Markus Pejdž, Vil Mozli, Uroš Trifunović, Aleksa Stepanović i Dušan Miletić.

Partizan će pripreme odratiti na Zlatiboru. Crno-beli će učestvovati na turniru u Istanbulu i Opatiji, a 16. septembra odigraće prijateljski meč sa šampionom Evrope Efesom, na kom će se Novica Veličković zvanično oprostiti od dresa Partizana.

Kurir sport/Sportska centrala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track