01:46

MAJSTOROVIĆ O UTAKMICI NA OLIMPIJADI: Čekali smo da nas neko probudi iz ružnog sna, ali odlučili smo da pokidamo i uzmemo bronzu!

nije im bilo lako

MAJSTOROVIĆ SUMIRA UTISKE IZ TOKIJA: Čekali smo da nas neko probudi iz ružnog sna, ali odlučili smo da pokidamo i uzmemo bronzu!

Košarka -

Beograđani i gosti prestonice večeras će ispred skupštine grada pozdraviti naše olimpijce, a iz Novog sada nam stižu utisci Dejana Majstorovića jednog od člana basketaškog tima koji je bio i nadomak zlatne medalje.

Sa Olimpijskih igara vratili su se pomalo razočarani. Nadali su se zlatu, osvojili su bronzu, ali ipak su srećni što su u Srbiju doneli medalju. U ime ekipe basketaša 3x3, o Tokiju i ovom prestižnom takmičenju, za naše kamere govorio je Dejan Majstorović.

Dejan Majstorović
foto: Kurir Televizija

- Jako je bilo teško, mnogo teško, mi smo očekivali da igramo finale, ali kad su oni već imali 20:10 bukvalno sam molio Boga da me neko probudi iz onog ružnog sna, nisam mogao da verujem šta nam se dešava. Nisam znao šta ću od sebe u laundžu i izgledali smo svi onako bledo, prazno. Razmišljao sam da uzmem telefonm u ruke i stvarno sam dobio puno poruka podrške i od saigrača, porodice, drugova i od raznih ljudi iz Srbije koje ne poznajem. Meni je lično to puno značilo da moramo da osvojimo bronzanu medalju, da kući ne smemo da se vratimo bez medalje. Seli smo sat vremena pred basket i rekli "Ljudi, ajde da osvojimo tu bronzanu medalju, nismo se nadali da ćemo da igramo ovaj basket, očekivali smo da igramo poslednju utakmicu, hajde da uzmemo tu bronzu, "pocepamo" i odemo kući zadovoljni - rekao je Majstorović, a potom dodao:

Dejan Majstorović
foto: Kurir Televizija

- Otkad igramo basket, mi nekako sami sebi postavljamo taj pritisak. Kada su me prvi put zvali na moje svetsko prvenstvo Savić, Ždero i Dušan 2014. oni su već 2012. godine osvojili svetsko prvenstvo i uzeli zlato. Meni je u tom trenutku opcija bila samo zlato, zato što su oni osvojili zlato, mi smo tamo ispali u finalu i bio sam razoćaran kao da smo bili 10. - bio je otvoren Dejan Majstorović.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:15

Skaut Branimir Tadić, čovek koji je otkrio Jokića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track