E, OVAKO SE SLAVI Dončić potpisao ugovor života, pa organizovao žurku za pamćenje! Severina napravila šou, Marjanović među gostima
Foto: Pritnscreen/Instagram

Ljubljana noću

E, OVAKO SE SLAVI Dončić potpisao ugovor života, pa organizovao žurku za pamćenje! Severina napravila šou, Marjanović među gostima

Košarka -

Ne potpisuje se svaki dan ugovor vredan 207 miliona dolara, pa je i normalno da, kada se to već desi, usledi velika proslava.

Luka Dončić je u utorak potpisao petogodišnji ugovor sa Dalasom čija je delegacija stigla u Sloveniju kako bi olakšala Slovencu posao nakon učešća na Olimpijskim igrama.

Dončić je obezbedio budućnost, a onda je organizovao veliku žurku u jednom restoranu u Ljubljani na kojoj su uživali saigrači iz reprezentacije, ali i pomenuta delegacija Maveriksa predvođena većinskim vlasnikom, Markom Kjubanom.

Dončić je odlučio da pozove Severinu da pesmom uveseli goste, a žurka sa jednom od najpopularnijih pevačica na Balkanu je ispraćena i fantastičnim vatrometom.

00:36

Severina pevala na Dončićevoj žurki (VIDEO)

Pored brojnih košarkaša iz Slovenije, na velikoj zabavi je uživao i Boban Marjanović, Lukin prijatelj i saigrač iz Dalasa, prenosi portal siol.net.

Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent je potvrdio da je Marjanović takođe u Ljubljani potpisao produžetak saradnje sa Maveriksima, a večernje sate je proveo na žurki za pamćenje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track