VELIKI SAM NAVIJAČ VASE MICIĆA Krunoslav Simon otkrio: Željko i Radonjić su veliki treneri, još ako budu navijači biće to SPEKTAKL
Foto: Profimedia

ISPOVEST

VELIKI SAM NAVIJAČ VASE MICIĆA Krunoslav Simon otkrio: Željko i Radonjić su veliki treneri, još ako budu navijači biće to SPEKTAKL

Košarka -

Osim Roberta Prosinečkog, teško da postoji hrvatski sportista koji je popularniji od Krunoslava Simona u Beogradu i Srbiji. Uvek nasmejan i raspoložen za dobru priču, prvak Evrope i saigrač MVP Evrolige Vasilija Micića u Efesu odgovarao je na sva pitanja Meridian sporta o najaktuelnijim košarkaškim temama.

Posebno je apostrofirao teško naoružanje kojim će rapolagati Željko Obradović i Partizan sa jedne i Dejan Radonjić i Crvena zvezda sa druge strane, što bi trebalo da garantuje spektakl u ABA ligi.

Kada se radi o Miciću, u Simonu ima velikog navijača.

Mislim da sam posle njegove porodice ja najviše navijao za to. Igramo godinama zajedno i veoma ga cenim. I stvarno sam navijao za njega, posebno posle svega kroz šta je prošao. Mnogo mi je drago što je dobio to priznanje – rekao je Simon za Meridian sport.

Željko Obradović
foto: KK Partizan

Osim Vasilija Micića, Kruno Simon ne krije da je u sjajnim odnosima sa još nekolicinom srpskih igrača.

Miroslav Raduljica je moj veliki prijatelj. Dugo se znamo i redovno se viđamo. Bili smo nedavno u Splitu zajedno, pravili smo roštilj. volimo da se okupimo i opustimo. Pored njega sam dobar i Aleksom Marićem sa kojim sam igrao u Lokomotivi, recimo, ali i mnogim drugim igračima.

Legendarni trener Željko Obradović se vratio u Partizan posle mnogo godina, koliko će to značiti za crno-bele?

Vasilije Micić
foto: @starsport

Željko je najbolji trener. I naravno da je Partizan mnogo dobio njegovim povratkom. To je dobra stvar za srpsku košarku. Verujem da će on napraviti dobru ekipu i da će crno-beli opet biti u vrhu.

Može li Partizan da sruši Zvezdu sa trona?

Biće velika borba, ozbiljno će se tući u ABA ligi. S jedne strane Žoc, koji je legenda, a sa druge Dejan Radonjić koji je isto odličan trener. Biće to veoma zanimljivo za gledanje. Još ako puste navijače u halu, biće spektakl.

Kurir sport / Meridian

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja