OGNJEN DOBRIĆ O POČETKU PRIPREMA: Idemo trening po trening, dan po dan
Foto: Starsport©

kk crvena zvezda

OGNJEN DOBRIĆ O POČETKU PRIPREMA: Idemo trening po trening, dan po dan

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da su pred njegovim klubom veliki izazovi i obaveze, ali je istakao da će crveno-beli ići "trening po trening, dan po dan".

"Pred nama je period velikog rada i znamo šta nas očekuje", rekao je Dobrić za klupski sajt.

"Uskoro ćemo se kompletirati, ali sam podatak da ćemo imati veliki broj novih igrača govori da ćemo morati paralelno sa svim ostalim stvarima koje su uobičajne za ovaj period, da radimo na uigravanju, da gradimo tim", dodao je on.

Kako je istakao, to nije lak posao.

"U Crvenoj zvezdi sam već dugo, prolazio sam više puta kroz ovaj period i znam koliko je dobra priprema važna za sve ono što nas očekuje", rekao je Dobrić.

Ognjen Dobrić
foto: Dado Đilas

Košarkaši Crvena zvezde nastavljaju sa pripremama za novu sezonu, a od danas tim počinje sa organizovanim aktivnostima.

"Izazovi i obaveze su veliki, očekuje nas mnogo utakmica, posebno na startu sezone koja nije tako daleko. Zato moramo mnogo i naporno da treniramo, jer su dobre pripreme odlična osnova za sve ono što nas očekuje", rekao je Dobrić.

"Momci koji su došli, ne računajući one koji već bili deo Zvezde, žele što pre da se uklope i doprinesu ekipi. Idemo trening po trening, dan po dan", dodao je Dobrić.

Kako je naveo klub, trener Dejan Radonjić na treninzima ima sve veći broj igrača. Nikola Ivanović će se tokom vikenda priključiti ekipi, kao i Amerikanac Ostin Holins koji danas stiže u Beograd.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track