02:32

BOGDAN BOGDANOVIĆ SE DRŽI OBEĆANJA DATOG PARIZANU: Videćemo kad će biti, uvek imam velika očekivanja od Željka (VIDEO)

MEDIJA DEJ

BOGDAN BOGDANOVIĆ SE DRŽI OBEĆANJA DATOG PARTIZANU: Videćemo kad će biti! Uvek imam velika očekivanja od Željka (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović održao je "medija dej" za predstavnike "sedme sile" u Beogradu.

Srpski košarkaš je odgovaro na pitanja novinara, a jedno od njih glasilo je da li će održati obećanje koje je dao Partizanu (da se jednog dana vrati u klub).

"Nema potrebe pričati o mojoj ljubavi prema Partizanu. Sećam se obećanja i držim ga se, videćemo kad će biti. Još sam pod ugovorom. Uvek imam velika očekivanja od Željka. Otišao sam iz Partizana da bih otišao na viši nivo. Verujem u njega, igrači će se adaptirati", rekao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović, Kamp
foto: Nenad Kiš / Kurir

Ovdašnju javnost zanimao je i njegov komentar vezan za debakl reprezentacije Srbije u kvalifikacija na Olimpijske igre.

"Teže je bilo gledati kvalifikacije. Na OI smo već morali da nađemo za koga da navijamo. Drago mi je da su neki sunarodnici došli do ciljeva. Ostaje žal sto se nismo kvalifikovali. Otići na OI je nešto najteže. To je prošlost, fokusiramo se na dalje. Pariz je za tri godine", optimista je Bogdanović.

1 / 7 Foto: Nenad Kiš / Kurir

Bogdan Bogdanović ponovo će ove godine organizovati kamp za mlade igrače, a rekao je da mu je želja da se njima pruži najbolje moguće iskustvo.

"Naša želja je da pružimo najbolje košarkaško iskustvo svakom mladom igraču koji je deo kampa i da dobiju šansu da napreduju, da budu najbolja verzija sebe. Najlepše uspomene iz detinjstva me vezuju za vreme provedeno na košarkaškim kampovima sa mojim drugarima i znam koliko mladima danas znači da budu deo jednog takvog događaja, da dobiju nove patike, opremu, budu okruženi profesionalnim košarkašima i iskusnim trenerima koji brinu o njima. Deca su u odličnim rukama i ostaje im samo da se igraju i rade ono što najviše vole, a to je košarka. Nadam se da će im kamp dati dodatni podstrek da nastave da treniraju i da jure svoje snove", rekao je između ostalog Bogdanović.

Njegov kamp okupiće više od 60 devojčica i dečaka uzrasta od 12. do 15. godina.

Kamp Bogdana Bogdanovića biće održan od 27. do 29. avgusta na terenima KK Partizan na Kalemegdanu. Deo programa je i u dvorani Dinamika na Dorćolu.

Bogdanović je kazao da je proteklih godina kampu prisustvovao veliki broj NBA igrača i da ga veoma raduje to što su se ove pridružila i dva ženska trenera.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track