SUPRUGA MAJKLA DŽORDANA PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU NA JADRANU: Košarkaš se zbog ZGODNE KUBANKE razveo od prve žene posle 18 godina
Foto: Profimedia

U CENTRU PAŽNJE

SUPRUGA MAJKLA DŽORDANA PRIVUKLA VELIKU PAŽNJU NA JADRANU: Košarkaš se zbog ZGODNE KUBANKE razveo od prve žene posle 18 godina

Košarka -

Slavni košarkaš Majkl Džordan boravi poslednjih dana na Jadranu.

"Leteći Majkl" je u društvu svoje druge supruge Ivet Prijeto, koja privlači veliku pažnju gde god se pojavi.

Majkl i 16 godina mlađa Ivet su u braku od 2013. godine i zajedno imaju sedmogodišnje bliznakinje Izabel i Viktoriju.

Džordanu je ovo drugi brak. Prvi put se oženio 1989. godine za tri godine stariju manekenku Huanitu Vanu, a posle 18 godina braka razveli su se 2006. godine. Svoju bivšu suprugu je upoznao posle jedne košarkaške utakmice 1985. godine, a zaprosio je dve godine kasnije. Svoje prvo dete, sina Džefrija, dobili su 1988. godine, a venčali su se u Las Vegasu deset meseci posle njegovog rođenja. Par je 1990. godine dobio sina Markusa, a 1992. godine i ćerkicu Džesmin.

Majkl Džordan, Ivet Prijeto
foto: Profimedia

Huanita je 2002. godine prvi put podnela zahtev za razvod, ali ga je posle mesec dana povukla. Ipak, četiri godine kasnije par se razveo zbog nepomirljivih razlika. Huanita je, prema navodima medija, dobila oko 168 miliona dolara posle razvoda. Ipak, to nije bio veliki problem za Majkla, za koga se zna da je zaradio više od milijardu dolara. Majkl i Huanita su ostali u dobrim odnosima zbog dece.

Džordan je buduću suprugu upoznao tokom snimanja dokumentarca o Kubi. Nakon pet godina veze venčali su se na Floridi, a na svoje spektakularno venčanje potrošili su oko 10 miliona dolara. Supružnici poslednjih godina živi na raskošnu imanju na Floridi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track