OPTEREĆENI POVREDAMA! Radonjić: Pokušaćemo da odigramo što bolje protiv Bajerna
Foto: ABA League/Budućnost VOLI

MINHEN

OPTEREĆENI POVREDAMA! Radonjić: Pokušaćemo da odigramo što bolje protiv Bajerna

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegova ekipa uprkos povredama pokušati da odigra što bolju utakmicu protiv Bajerna, u finalu pripremnog turnira u Minhenu.

"Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu kako bi na najbolji način proanalizirali novonastalu situaciju u kojoj smo se našli, svakako nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima", rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.

Zvezda je u subotu, u polufinalu turnira pobedila Panatinaikos sa 83:55, dok je Bajern u drugom polufinalu pobedio Virtus Bolonju sa 90:66.

U meču protiv grčkog tima prelom podlaktične kosti dobio je igrač crveno-belih Eron Vajt, a povredu je na prošlom meču zadobio i Dejan Davidovac.

"Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Nažalost, sinoć je povredu doživeo i Davidovac, Dobrić ima još desetak dana mirovanja, Simonović takodje ne može da igra…", dodao je Radonjić.

Trener Zvezde rekao je da se "nada da će oporavak Vajta nakon skidanja gipsa biti što kraći, a da je na ekipi da 'premosti' taj period na najbolji način".

Finale pripremnog turnira u Minhenu, izmedju košarkaša Zvezde i Bajerna, na programu je danas od 18.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track