RADONJIĆ OHLADIO DELIJE: Prvi put čujem za CENTRA, stvarno nisam upoznat sa tim informacijama!
Foto: Profimedia

saga oko centra

RADONJIĆ OHLADIO DELIJE: Prvi put čujem za CENTRA, stvarno nisam upoznat sa tim informacijama!

Košarka -

Trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić govorio je o predstojećem meču Evrolige između Makabija i Crvene zvezde u Tel Avivu.

Radonjić je pohvalno govorio o " ponosu Izraela", a posebno je istakao

On je posebno istakao Derika Vilijamsa, igrača sa kojim je sarađivao u Bajernu kao opasnost po njegovu ekipu.

"Tu su Derik Vilijams i igrači na ostalim pozicijama, sa iskustvom koje imaju. Dobar tim koji je startovao sa pobedom. Znamo da nas čeka atmosfera dobra za domaćina u Tel Avivu gde je najavljena puna dvorana i podrška je uvek za domaćina značajan impuls, daje im snagu da dođu do pobeda. To se moglo videti i u prvom kolu protiv Bajerna", rekao je Radonjić posle treninga nakon koga je ekipa otputovala u Izrael.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Tu je i Skoti Vilbekin koji je već umeo da zagorča život Zvezdi.

"Nije samo Vilbekin, ima tu mnogo dobrih i odličnih igrača. Dobra ekipa, dobro trče, moramo da kompenzujemo naše slabosti u ovom trenutku, da napravimo još korak više svi zajedno da bi mogli da budemo konkurentni timu iz Tel Aviva", dodao je on.

Greg Monro
foto: Printscreen YouTube

Danima se spekuliše da je Greg Monro, famozni centar koji dolazi u Zvezdu. Ipak, Radonjić ističe da nikakvih kontakata nije bilo.

"Gde je to izašlo? Ja stvarno nisam upoznat sa tim informacijama". U ovom trenutku nemam kontakte ni sa jednim igračem van ovoga što je tu", završio je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track