TRENER STUDENTSKOG CENTRA: Da igramo hrabro i da se borimo protiv Partizana
Foto: ABA Liga

ABA LIGA

TRENER STUDENTSKOG CENTRA: Da igramo hrabro i da se borimo protiv Partizana

Košarka -

Trener košarkaša Studentskog centra Andrej Žakelj rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Partizana igrati hrabro i da će uraditi sve da na terenu izgleda što bolje.

"Za nas je ovo bitna utakmica kako bismo dizali formu. Partizan je jedan od kandidata za titulu i nama je zadovoljstvo da igramo ovakvu utakmicu. Jedva čekamo, čujem da će biti i veliki broj navijača", rekao je Žakelj, objavljeno je na sajtu regionalnog takmičenja.

"Nadam se da ćemo da imamo pristup i stav kao na prethodnoj utakmici, da ćemo da igramo hrabro i da se borimo, te da napravimo sve da izgledamo što bolje", dodao je on.

Košarkaši Studentskog centa gostuju sutra Partizanu, u utakmici trećeg kola ABA lige.

Debitanti u ABA ligi su u prva dva kola upisali pobedu i poraz, dok crno-beli imaju dva trijumfa.

"Normalno je u sportu da očekuješ pobedu u svakom meču, pa i ovom. Ali, da bismo pobedjivali moramo da igramo čvrsto i da odigramo mnogo bolju odbranu nego u prva dva meča", rekao je košarkaš Studentskog centra Kajl Vinales.

"Imamo mnogo talenta, to je očigledno, ali moramo da usporimo protivničke ekipe u napadu, da se borimo i ostavimo sve na terenu", dodao je on.

Vinales je dodao i da će biti posebno uzbudljivo zbog publike u Beogradskoj areni.

"Biće mnogo publike i biće uzbudljivo. Kada ima publike oseća se energija i želimo da je pratimo i da se uklopimo. Radujemo se ovoj utakmici", rekao je on.

Utakmica između Partizana i Studentskog centra na programu je sutra od 19.00.

lopta, Evroliga, košarkaška lopta
foto: Starsport©

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track