RADONJIĆ OŠTAR POSLE PORAZA: Imamo problema sa igračima na terenu, bili smo mekani i bez energije!
Foto: ABA Liga

kritika

RADONJIĆ OŠTAR POSLE PORAZA: Imamo problema sa igračima na terenu, bili smo mekani i bez energije!

Košarka -

Crvena zvezda poražena je u Laktašima od Igokee (75:68), a posle meča trener crveno-belih košarkaša Dejan Radonjić bio je izuzetno nezadovoljan onim što je video na terenu.

On je istakao da je njegov tim bio bez energije i da je igrao sa mnogo grešaka, a da je protivnička ekipa to znala da iskoristi.

"Bili smo jako mekani bez energije, sa slabom koncentracijom, sa dosta grešaka. Ekipa Igokee je to znala da koristi. Pravila prednost, gradila igru. Nismo uspevali da u tom prvom delu dođemo do one igre koja zahteva da bude prisutna u ovakvom meču. Napadački takođe bez ijednog slobdnog bacanja u prvom delu, 10/0 za tri. Odreagovali smo u drugom delu, uspevali da priđemo na nekoliko poena i loptu zaostatka ali to nije bilo dovoljno da uđemo u neizvesnu završnicu i slavimo", istakao je on.

Šef struke Crvene zvezde se potom osvrnuo na jako težak raspored koji očekuje njegov tim u narednom periodu.

"Naravno da treba da dobro izanaliziramo meč i izvučemo pouke iz ove utakmice. Danas je nedelja, mi do sledeće nedelje imamo već tri meča. U sredu Žalgiris, pa u petak Moskva, put za Mokskvu. Uz sve one probleme o kojima sam pričao treba se spremiti za iskušenja koja slede u narednom periodu", dodao je on.

Upitan je i da li ga je nečim iznenadio trener Igokee Dragan Bajić, ali Radonjić se opet osvrnuo pre svega na svoj tim.

"Naravno imali smo teške utakmice, imali smo problema sa igračima, imamo i dalje problema sa igračima koji su tu i dalje na terenu, a koji nisu u dobrom stanju. Tako da kad se sve sabere i oduzme mislim da je Igokea igrala dobro, a mi moramo da budemo svesni da je način na koji treba da igramo nešto ono što smo pokazali u nekoliko mečeva i u jednom delu ove utakmice", zaključio je Radonjić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track