NEĆE NAS ULJULJKATI POBEDA NAD ZVEZDOM: Bajić spušta loptu posle trijumfa Igokee
Foto: Igokea/Nikola Vuruna

sa obe noge na zemlji

NEĆE NAS ULJULJKATI POBEDA NAD ZVEZDOM: Bajić spušta loptu posle trijumfa Igokee

Košarka -

Košarkaši Igokee uspeli su posle sjajne partije u prvom poluvremenu, koje su dobili sa 44:22, da savladaju Crvenu zvezdu na svom paketu sa 75:68, a trener Dragan Bajić nije krio zadovoljstvo posle meča.

Podsećanja radi, Igokea je prošle sezone stigla do polufinala ABA lige, odnosno do TOP 16 faze FIBA Lige šampiona.

“Čestitam mojim igračima na partiji koju su prikazali protiv jednog od najboljih, ako ne i najboljeg tima u ABA ligi. Rekao sam u najavi sezone i pre meč sa Zvezdom, da se ne plašimo ni jednog rivala. Sve što smo se dogovorili, ispoštovali smo na parketu. Prvo poluvreme smo odigrali besprekorno, ali je bilo jasno da nećemo moći da održimo isti nivo u nastavku meča, jer je Zvezda sjajan tim”, naglasio je Dragan Bajić, pa nastavio:

“Zvezda je podigla nivo igre u nastavku meča, pokazala je koliko može i vredi, ali isto tako i mi smo pokazali čvrstinu i snagu. Pokazali smo karakter, čuvali smo i sačuvali stečeni kapital do kraja meča. Ova pobeda nas neće zavarati i uljuljkati. Idemo dalje, nastavljamo sa žestokim radom, a u svakom meču, bez obzira na ime rivala, nastojaćemo da stignemo do pobede”.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track