DELIJE LJUTE NA BIVŠEG IGRAČA CRVENE ZVEZDE: Aleksa Radanov navukao bes NAVIJAČA, ono što je uradio NEĆE MU OPROSTITI!
Foto: Igokea/Nikola Vuruna

zakuvalo se

DELIJE LJUTE NA BIVŠEG IGRAČA CRVENE ZVEZDE: Aleksa Radanov navukao bes NAVIJAČA, ono što je uradio NEĆE MU OPROSTITI!

Košarka -

Košarkaš koji je deceniju bio član crveno-belih neprimerenim potezom izazvao revolt navijača na društvenim mrežama

Navijači Crvene zvezde sportski su podneli poraz od Igokee (68:75) u ABA ligi, ali ne i ono što je uradio Aleksa Radanov, bivši košarkaš crveno-belih, sada član kluba iz Laktaša.

Aleksa Radanov
foto: Igokea/Nikola Vuruna

Naime, Aleksa Radanov (23) posle jednog zakucavanja prošao je pored klupe Crvene zvezde i nekorektno se poneo pokazujući na svoje mišiće, slaveći neprimereno svoj dobar potez. Trener Dejan Radonjić i košarkaši crveno-belih bili su iznenađeni onim što su videli. Takva reakcija momka koji je deceniju proveo u klubu sa Malog Kalemegdana izazvala je revolt od strane Delija na društvenim mrežama.

Oni nisu štedeli bivšeg košarkaša Crvene zvezde u svojim komentarima. Neki su odmah utvrdili da će sledeće godine biti zvezda prelaznog roka i da će završiti u redovima najvećeg rivala Partizana.

Aleksi Radanovu je po završetku utakmice prišao iskusni Marko Simonović, zagrlio ga i objasnio mu da neke stvari jednostavno ne treba da se rade. Posle utakmice, mladi košarkaš se izvinio Crvenoj zvezdi na nepromišljenom postupku.

- Ja sam emotivan čovek, igrao sam protiv kluba u kom sam bio toliko dugo i gde možda nezasluženo nisam dobio pravu šansu. Sada sam dobio priliku da pokažem da zaslužujem i ta moja emocija nije bila namerna niti uperena protiv bilo koga, jednostavno sam emotivno reagovao sa velikom željom da pokažem šta znam i šta mogu. To je neka moja reakcija, ali sam se izvinio zbog toga - rekao je Radanov, koji je bio najbolji akter utakmice, jer je dao 14 poena, imao sedam asistencija, četiri skoka, tri ukradene lopte, uz indeks 25.

Na udaru navijača Crvene zvezde bio je i povratnik u redove kluba sa Kališa Luka Mitrović, zbog sličnog postupka, kada se prošlog leta radovao u finalu ABA lige dok je igrao za Budućnost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track