RADONJIĆU PAO KAMEN SA SRCA! Pred "delijama" strepeo 40 minuta, pa u SAMO TRI REČENICE objasnio zašto je pobeda i više nego važna
Foto: Starsport

Emotivan

RADONJIĆU PAO KAMEN SA SRCA! Pred "delijama" strepeo 40 minuta, pa u SAMO TRI REČENICE objasnio zašto je pobeda i više nego važna

Košarka -

Crvena zvezda je na debiju u ovosezonskoj Evroligi u Beogradu pobedila Žalgiris rezultatom 73:61, a neposredno nakon utakmice je pred kamerom i novinarkom otkrio koliko mu je laknulo nakon isteka poslednjeg minuta četvrte četvrtine.

Crveno-beli posle meča sa Žalgirisom imaju učinak od dve pobede i jednog poraza u najjačem evropskom takmičenju, a Radonjić koji već duže vreme ima, praktično status božanstva kod navijača, poručio je da je trijumf došao u izuzetno važnom trenutku, iako je još uvek rana faza sezone.

- Sada posle utakmice osećaj je odličan! Važna je pobeda u ovom momentu, a utakmica je bila teška od početka do kraja. Odbrana je bila dobra tokom svih 40 minuta, napad mnogo bolji u drgom poluvremenu. Čestitam igračima na, u ovom momentu, za nas, veoma važnoj pobedi - poručio je Radonjić novinarki nakon utakmice.

Ekipa sa Malog Kalemegdana je sezonu otvorila sa tri pobede (dve u ABA ligi) i tesnim porazom u Istanbulu od Fenerbahčea u prvom kolu Evrolige.

Međutim, poneseni euforijom, šampion regionalne lige je spušten na zemlju neočekivanim porazom od Igokee u Laktašima.

Susret sa Žalgirisom došao je u nezgodnom trenutku za obe ekipe. Zvezda još uvek nije kompletna i nema u potpunosti uigran sastav, dok je Žalgiris u prestonicu Srbije stigao nakon smene trenera i porazom od Beograđana stigao je do trećeg takvog učinka na isto toliko utakmice Evrolige.

Kurir sport/A.K

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track