KAKAV URLIK NIKOLE IVANOVIĆA: Za još jednu ratničku pobedu košarkaša CRVENE ZVEZDE, dobio i ovacije DELIJA! (VIDEO)
Foto: Http://www.kkcrvenazvezda.rs/

digao publiku na noge

KAKAV URLIK NIKOLE IVANOVIĆA: Za još jednu ratničku pobedu košarkaša CRVENE ZVEZDE, dobio i ovacije DELIJA! (VIDEO)

Košarka -

Novajlija u timu crveno-belih kreirao preokret protiv Cedevita Olimpije

Nikola Ivanović stigao je u Crvenu zvezdu ovog leta kao veliko pojačanje. Posle sjajnog starta, imao je nekoliko slabijih partija, a onda je ponovo eksplodirao, ovaj put u važnoj pobedi nad Cedevita Olimpijom (79:64) u ABA ligi.

Crveno-beli imali su zaostatak od 16 poena za ekipom iz Slovenije, a onda su Nikola Ivanović i Nikola Kalinić kreirali veliki preokret. Pobednički urlik Nikole Ivanovića koji se prolomio halom "Aleksandar Nikolić" posle uspešnog prodora, koša i dodatnog bacanja digao je na noge njegove saigrače, ali i publiku.

- Specifično je zaista. Mnogo je teško igrati svaka dva dana i iznova naći motiv, ritam i snagu. Svesni smo bili pre početka sezone šta nas sve čeka, posebno u oktobru koji je jedan od najtežih. Tražio sam šut i nisam uspeo da ga nađem. Drago mi je što sam uspeo da pronađem nešto što je pomoglo ekipi da se odvoji i da smo uz dobru defanzivu i neke koševe u napadu uspeli da promenimo meč - rekao je Ivanović.

Zvezdina publika ume da nagradi, pa je na kraju dobio ovacije, kada se halom čulo - „Džoni, Džoni“.

- Nisam to očekivao, generalno je osećaj lep. Nezavisno od Zvezde i bilo čega zaista se uvek trudim da dam sve od sebe i da pružim sve što mogu. Drago mi je što su navijači makar na trenutak to prepoznali - zaključio je Ivanović.

Nikola Ivanović
foto: Http://www.kkcrvenazvezda.rs/

Nikola Ivanović u pobedi nad Cedevita Olimpijom upisao je 12 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Crvena zvezda naredni meč igra u petak u Beogradu protiv berlinske Albe u Evroligi, a sledeći duel u ABA ligi očekuje ih već u nedelju protiv ekipe Mornara u Baru.

Kurir sport

Bonus video:

02:16

HUMANITARNA AKCIJA NA STADIONU RAJKO MITIĆ: Dajte krv onima kojima je pomoć najpotrebnija - TRAŽE SE SVE NEGATIVNE KRVNE GRUPE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track