JOVANOVIĆ PRED FMP: Moraćemo da im pariramo na radnim zadacima
Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

ABA LIGA

JOVANOVIĆ PRED FMP: Moraćemo da im pariramo na radnim zadacima

Košarka -

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP-a mora da parira ekipi iz Železnika, pre svega, u radnim zadacima.

"Moraćemo, pre svega, da im pariramo na radnim zadacima. Što se tiče skoka i trčanja, s obzirom da smo u prethodnom kolu imali problem sa skokom u napadu, to u svakom slučaju moramo da popravimo, ali i da odgovorimo istom merom u kontaktu, što će biti osnovna stvar na ovoj utakmici", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Košarkaši Mege dočekuju sutra ekipu FMP-a, u utakmici petog kola ABA lige.

Mega je u prva četiri kola upisala po dve pobede i poraza, dok FMP ima skor 3/1.

"U dosadašnjem delu prvenstva je FMP igrao jako dobro gde iz četiri kola imaju tri pobede. Glavnu snagu crpe iz odbrane, u toj odbrani pokušavaju da uspostave kriterijum sa dosta kontakata i ako im to uspe, umeju da budu jako nezgodan protivnik. Pored toga, odlični su u nekim radnim zadacima, poput skoka pod oba koša i u trčanju", rekao je Jovanović.

Centar Mege Aleksander Balcerovski je rekao da njegova ekipa mora da bude bolja u odbrambenim zadacima u odnosu na utakmicu iz prošlog kola.

"Očekuje nas težak meč. Moramo da budemo daleko bolji u odbrambenih zadacima u odnosu na poslednju utakmicu protiv Borca, to je najvažnije. Pored toga, potrebno je da održimo fokus svih četrdeset minuta i da odigramo čvršće u trenucima kada se prelama utakmica", rekao je Balcerovski.

Utakmica Mega - FMP na programu je sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica", uz ograničeno prisustvo publike.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track