UNIŠTIO PANATINAIKOS! Eli Okobo MVP sedmog kola Evrolige
Foto: Profimedia

ZASLUŽENO

UNIŠTIO PANATINAIKOS! Eli Okobo MVP sedmog kola Evrolige

Košarka -

Košarkaš Asvela Eli Okobo najkorisniji je igrač sedmog kola Evrolige, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.Asvel je pobedio Panatinaikos u gostima sa 84:70, a najzaslužniji za to bio je upravo Okobo.

On je meč završio sa 35 poena, četiri skokova i sa po dve asistencije i ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti 37.

Valter Tavares iz Real Madrida imao je sledeći najbolji indeks korisnosti, 28, u porazu svog tima na gostovanju protiv Uniksa. On je upisao 15 poena, sedam skokova, četiri ukradene lopte i blokadu.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović imao je indeks korisnosti 27 u porazu od Milana, zabeleživši 17 poena, sedam skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i blokadu.

Kori Higins iz Barselone, ​​Donta Hol iz Monaka i Darun Hilijard iz Bajerna, sa indeksom korisnosti 26, upotpunjuju listu najboljih pojedinačnih nastupa u sedmom kolu Evrolige.

Okobo je sa 35 postignutih poena i najbolji strelac ove runde takmičenja, Tonje Džekiri iz Uniksa i Donta Hol su imali po deset skokova, dok je najbolji asistent bio košarkaš Uniksa Marko Spisu sa devet uspešnih dodavanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track