OBRADOVIĆ PRED FMP: Da imamo volju i želju kao protiv Huventuda
Foto: @starsport

ABA LIGA

OBRADOVIĆ PRED FMP: Da imamo volju i želju kao protiv Huventuda

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP-a mora da pokaže volju i želju kao na utakmici protiv Huventuda, a da u napadu mora da igra čak i pametnije.

"Igramo protiv tima koji je u izvanrednoj seriji. Pet poslednjih utakmica u ABA ligi su dobili, i ne samo to što su dobili, nego igraju zaista dobru košarku. Mi moramo da se vratimo na nivo odbrane koji nas je krasio sve ove utakmice. Da imamo volju i želju kakvu smo pokazali na poslednjoj utakmici protiv Huventuda", rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu FMP-a, u utakmici sedmog kola ABA lige.

Crno-beli su neporaženi u dosadašnjem delu takmičenja, dok FMP u ovaj meč ulazi posle pet vezanih pobeda.

"Od prve do poslednje sekunde treba da cenimo svaku loptu, da igramo pametnije u napadnu nego što smo to činili čak i veći deo utakmice protiv Huventuda i to bi bilo to. Još da pozovemo naše navijače da dodju i podrže ove mlade momke", poručio je Obradović.

Centar Partizana Balša Koprivica rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv FMP-a, koji je u dobrom ritmu.

"Mislim da treba da imamo dobar pristup protiv ekipe koja je šuterski veoma kvalitetna. Rastemo kao ekipa iz utakmice u utakmicu. Poslednja utakmica nam je dosta pomogla jer smo je izvukli na kraju i iz nje imamo dosta toga da naučimo. Energiju koju imamo u defanzivi treba da prenesemo i na duel sa FMP-om", rekao je Koprivica.

Utakmica Partizan - FMP na programu je sutra od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track