ZVEZDA U DALMACIJI! Radonjić: Očekuje nas teško gostovanje u Zadru
Foto: Starsport©

ABA LIGA

ZVEZDA U DALMACIJI! Radonjić: Očekuje nas teško gostovanje u Zadru

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Zadru i istakao da crveno-beli moraju da odigraju dobro na obe strane terena ako žele da upišu pobedu

"Gostovanje u Zadru je uvek teška utakmica za svaku ekipu. Sačuvali su gro igrača iz prošle sezone i uz to nadogradili tim. Svakako da nas očekuje teško gostovanje", rekao je Radonjić, prenosi klub.

Crveno-beli imaju pet pobeda i jedan poraz, dok hrvatski tim ima skor 1/5.

"Moramo da odigramo organizovano, na potrebnom nivou i sa energijom, dobro u oba pravca kako bismo mogli da kontrolišemo kvalitet domaćina i dodjemo do rezultata koji želimo", dodao je Radonjić.

Na meč u Zadar trener crveno-belih vodi ekipu bez Erona Vajta i Nikole Ivanovića, a problem predstavlja i nekoliko rovitih igrača o čijem nastupu će stručni štab doneti odluku na dan utakmice, objavljeno je na sajtu kluba.

Ognjen Dobrić
foto: www.kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić naveo je da je teren u Zadru jedan od najtežih u ligi.

"Imaju veliku podršku i publiku koja se razume u košarku. Nisu dobro počeli sezonu, ali imaju kvalitet koji je sigurno veći od trenutnog plasmana na tabeli", rekao je Dobrić.

"Na nama je da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara uz igru u kojoj se podrazumeva dobra igra ne samo u odbrani, već na obe strane terena. Neće biti laka utakmica, ali naš cilj se zna, a to su bodovi uz dobru igru u dvorani 'Krešimir Ćosić'", dodao je on.

Utakmica se igra sutra od 18.45.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track