ZABAVNO JE DOK TE NE SAČEKAJU JOKIĆEVA BRAĆA U TOJ SVLAČIONICI: Sprdnja na Tviteru posle PRETNJI Džimija Batlera (VIDEO)
Foto: Starsport©

NBA

ZABAVNO JE DOK TE NE SAČEKAJU JOKIĆEVA BRAĆA U TOJ SVLAČIONICI: Sprdnja na Tviteru posle PRETNJI Džimija Batlera (VIDEO)

Košarka -

Košarkaš Majamija Džimi Batler poručio je Jokiću da posle meča "mogu da se nađu u svlačionici", a ta reakcija je za kratko vreme postala hit na društvenim mrežama.

Jokić je na nešto više od dva minuta pre kraja meča isključen zbog nesportskog faula nad Morisom, kojeg je udario u leđa, a prethodno je Moris na sredini terena udario laktom Jokića, zbog čega je takođe isključen.

U tom trenutku košarkaš Majamija Džimi Batler poručio je Jokiću da posle meča "mogu da se nađu u svlačionici", a sve to naišlo je na razne komentare na društvenim mrežama, a prednjače oni u šaljivom tonu.

"Sve je lepo i zabavno dok te ne sačekaju Jokićeva braća u toj svlačionici", jedna je od reakcija.

Nikola već godinama živi blizu braće koja se brinu o njegovoj karijeri, a mnogi se sećaju i scene protiv Finiks Sansa u plej-ofu prošle sezone kada je malo nedostajalo da ulete na teren. Majkl Porter ih je u jednom intervjuu rekao da izgledaju kao mafijaši koji svaki drugi meč hoće da se tuku.

Nikola Jokić, Strahinja Jokić
foto: Dragana Udovičić

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track