JASIKEVIČIJUS: Srećan sam zbog Obradovića, ali mi je žao njegovog pomoćnika! Poslao sam Željku poruku da ne nervira momka VIDEO
Foto: @starsport/Profimedia

Hit reakcija

JASIKEVIČIJUS: Srećan sam zbog Obradovića, ali mi je žao njegovog pomoćnika! Poslao sam Željku poruku da ne nervira momka VIDEO

Košarka -

Jedna od scena koja je obeležila nedavni derbi u Evrokupu između Partizana i Huventuda bila je ona u kojoj se Željko Obradović ljuti na pomoćnika koji ne može da izvadi marker iz džepa.

Upravo je ova scena bila zanimljiva za Obradovićevog nekadašnjeg učenika Šarunasa Jasikevičijusa.

Sadašnji trener Barselone je za litvanski Basketnjuz prokomentarisao pomenutu scenu iz "Pionira".

"Žao mi je samo zbog njegovog pomoćnika, koji nije mogao da izvadi marker. Poslao sam Željku poruku: Nemoj da nerviraš momka, to je samo marker".

Jasikevičijus je srećan zbog Obradovićevog povratka u Partizan.

"Partizan je njegov klub, njegova ljubav. Mislim da je veoma srećan tamo. Obradović, kao ličnost, samo želi da bude srećan. On je u Beogradu, kod kuće, sa svojom ekipom. Tim mu je vrlo zanimljiv. Ima vrlo jasan cilj - da vrati Partizan u Evroligu. Mislim da je srećan. S njegove tačke gledišta, šta žete drugo? Sve ste već osvojili. Uradio si sve u svom životu. Samo treba da bude srećan. I 100 posto sam siguran da je tako".

Litvanac dodaje i da mu se sviđa tim koji je napravio u Partizanu.

"U njemu je mnogo talentovanih mladih igrača, sa Panterom i Ledejom kao iskusnim liderima. Takođe, i neki Srbi. Biće lepo videti kako će da se razvijaju. Mislim da imaju veliki potencijal ako nastave u tom smeru."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track