RAMPA ZA GROBARE! Zvezda izdala saopštenje pred večiti derbi: Navijačima Partizana NEĆE biti dozvoljen ulazak u dvoranu!
Foto: Starsport©

aba liga

RAMPA ZA GROBARE! Zvezda izdala saopštenje pred večiti derbi: Navijačima Partizana NEĆE biti dozvoljen ulazak u dvoranu!

Košarka -

Utakmici košarkaša Crvene zvezde i Partizana u osmom kolu ABA lige neće prisustvovati navijači crno-belih, saopšteno je danas.

Kako se navodi na sajtu Zvezde, povodom utakmice, koja je na programu u nedelju od 19 časova, održan je sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih službi koje će raditi na organizaciji, policije, oba kluba i ABA lige, a na kome je odlučeno da neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača Partizana.

Karte za utakmicu moći će da kupe svi vlasnici sezonskih ulaznica Crvene zvezde, kao i kupci karata za duel protiv Asvela u Evroligi, na dan utakmice na blagajni hale "Aleksandar Nikolić", u četvrtak.

Zvezda je navela da će se u petak oglasiti o svim bezbednosnim aspektima u vezi sa utakmicom protiv Partizana.

Cena ulaznice za tribinu A, B, C je 500 dinara, za parter B je 800, a za vip ložu 1.800 dinara. Ulaz u plavu ložu je 1.500 dinara, a u belu ložu 1.200.

Za počasno mesto bočno prvi red treba izdvojiti 8.000 dinara, a upola manje za počasno mesto bočno drugi red. Karta za počasno mesto prvi red košta 12.000 dinara, a za počasno mesto drugi red 6.000.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track